Prošao je brojne stadione pa shvatio: 'Ovo je jedinstveno'

'Igrao sam u dugoj karijeri na mnogim stadionima, ali baš ništa se ne može uspoređivati s Anfieldom. To je jedinstveno. Ništa se ne može mjeriti kada čuješ You'll never walk alone.

8.10.2012.
9:53
VOYO logo

Nedavno je Steven Gerrard, 32-godišnji kapetan Liverpoola, izjavio da jako sumnja kako će dočekati u karijeri dan da proslavi sa svojim sastavom naslov prvaka u Premiershipu.

S Liverpoolom, u kojem je Gerrard debitirao daleke 1998. godine, je osvojio praktički sve osim naslova prvaka u nacionalnom prvenstvu. Neki su takvu njegovu izjavu preveli kao da Gerrard ima namjeru otići a Anfielda, no ovog je vikenda, još jednom, legendarni igrač Redsa opovrgnuo takvo što.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da ću zaključiti karijeru u Liverpoolu. Imao sam dosad mnogo prilike otići odavde, ali nisam. Sada je takvo što mnogo teže napraviti", rekao je Gerrard kojem aktualni ugovor traje do ljeta 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam u dugoj karijeri na mnogim stadionima, ali baš ništa se ne može uspoređivati s Anfieldom. Ovo je jedinstveno. Ništa se ne može mjeriti kada čuješ You'll never walk alone. Ne želim ostati bez toga", zaključio je Liverpoolov veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo