'Hrvatska je moje najgore iskustvo! Osjećali smo se jadno, osramoćeno...'

Engleska nogometna reprezentacija u petak igra pretposljednju kvalifikacijsku utakmicu protiv Crne Gore za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Situacija na tablici neodoljivo podsjeća na onaj 21.

8.10.2013.
17:05
VOYO logo

Bio je to dan kada su Vatreni u komotnoj situaciji stigli na Wembley, Englezima je igrala samo pobjeda kako bi izborili dodatne kvalifikacija za plasman na EURO u Austriji i Švicarskoj.

No, pogocima Olića, Kranjčara i Petrića, Hrvatska Slavena Bilića uništila je Englezima europski san. Hrvatske je otišla na EURO, Rusi u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija u kvalifikacijskoj Skupini 8 izgleda dosta izjednačeno, Englezi imaju bod više od Crne Gore i Ukrajine, a do kraja su preostala još dva kola. Upravo Gordi Albion svoju sljedeću utakmicu igra protiv Crne Gore. Pobjedom bi osigurali nastup na SP-u, a eventualni poraz najvjerojatnije bi ih izbacio i iz dodatnih kvalifikacija.

Stoga su Englezi u strahu, a cijela situacija neodoljivo ih podsjeća na 2007. godinu i Vatrene. Upravo je na to podsjetio i Steven Gerrard, legendarni kapetan Liverpoola i dugogodišnji član reprezentacije koji je i doživio bolan poraz od Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je bila moje najgore iskustvo koje sam kao igrač doživio u reprezentativnoj karijeri. Taj poraz me još uvijek me progoni i ne želim se toga niti prisjetiti. Osjećali smo se jadno, osramoćeno, odvratno i u takvu se situaciju više nikad ne želim uvaliti. Nadam se da se to više nikada neće ponovi", izjavio je Gerrard engleskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo