Nogometna varalica se pravda i opet laže?!

Njemački nogometaš Bayer Leverkusena Stefan Kießling izložen je žestokim kritikama nakon fantomskog pogotka postignutog na gostovanju kod Hoffenheima prošlog tjedna.

22.10.2013.
16:50
VOYO logo

Igrala se 70. minuta utakmice kada je njemački napadač, nakon izvedenog kornera, tukao glavom, a lopta je prošla pored vratnice i kroz rupu u mreži završila u istoj. Kießling se isprve primio za glavu, no nakon što je sudac Felix Brych, zajedno s igračima Hoffenheima krenuo prema centru, Nijemac je počeo slaviti sa suigračima.

"Teško prihvaćam sve kritike na moj račun. Svi me optužuju da sam vidio što se dogodilo i da sam trebao to reći sucu. Međutim, na stadionu je 30 tisuća ljudi vidjelo isto što i ja. Vidio sam da lopta leti prema golu, ali nisam vidio da je prošla s krive strane vratnice. Da sam dobro vidio, rekao bih sucu da je lopta prošla kroz glupu rupu u mreži", rekao je Kießling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko istine ima u Kießlingovim riječima teško je reći. Naime, na fotografiji se jasno vidi da je Nijemac (broj 11) imao jasan i otvoren pogled prema lopti koja je prolazila pored desne vratnice domaćeg vratara, koju pritom nije ni dirala.

//www.youtube.com/embed/44m9ewopBGk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, udarac glavom nije toliko snažan da se ne bi moglo primjetiti da je lopta prošla s krive strane stative. A povrh svega, sama Kießlingova reakcija nakon "pogotka", kada se primio za glavu shvativši da je bio blizu, govori dovoljno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo