VIDEO: / Ovoga nema na Maksimiru! Pobjeda Dinama za početak priče iz snova

MNK Futsal Dinamo započeo je natjecateljsku sezonu u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi.

13.10.2014.
18:04
VOYO logo

Bad Blue Boysi su ponovno napravili fantastičnu atmosferu. Upravo nošeni njihovom zaglušujućom pjesmom, Dinamo je igru započeo snažno i odlučno, što je rezultiralo ranim vodstvom i pogotkom Pavlovića već u drugoj minuti utakmice. Već u 14. minuti igre Pezelj je povećao vodstvo Futsal Dinama na 2:0, da bi samo četiri minute kasnije legendarni Tomo Šokota još jednim pogotkom zaključio prvo poluvrijeme.

Slična se situacija nastavila i u nastavku igre kada je Pezelj postigao još jedan gol za Futsal Dinamo. Uslijedili su i novi golovi Novačića i Purgara, čime je do kraja utakmice Futsal Dinamo povećao rezultat na zadivljujućih 6:1. Naime, u samoj završnici Siscia je ipak uspjela dati počasni pogodak preko Toljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qwRfcV_eRFE

"Moramo se još uigrati, ali važno je da smo dobro startali. Što reći o atmosferi? Neopisivo mi je drago da sam dio ove priče kakvu grad Zagreb i Dinamo zaslužuju, ovdje vidimo kolika je ljubav prema plavoj boji i to je ono što me neopisivo veseli i čini ponosnim!“, rekao je Tomo Šokota, nekadašnji kapetan 'travnatog' Dinama koji se jako dobro snašao i u ulozi na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo