STARI LISAC / Mudri Ćiro dao genijalni prijedlog Niki Kovaču!

Nakon pobjede nad Norveškom (5:1), hrvatski izbornik Niko Kovač nije gurnuo glavu u pijesak i slavio uvjerljivu pobjedu, već je i kritizirao svoje igrače. To nije najbolje sjelo Ćiri Blaževiću.

30.3.2015.
11:11
VOYO logo

"Ova je momčad na tragu one moje. A Nikine kritike bile su vrlo nespretne. Kad pobijediš s 5:1, onda ti takav rezultat ne daje pravo na kritiku, nemaš pravo na jednu negativnu riječ. Pa, kakve smo to golove dali, onaj prvi Brozovićev ili drugi Perišićev, rijetki su igrači koji mogu pogoditi kamo žele. Pa tek Modrićevi potezi ili onaj "olićevski" gol. Pazite, Norveška je bila raspoložena za igru, a mi joj damo pet komada. Imam ideju, prijedlog: neka u svakoj utakmici bude 5:1 za nas, a neka Niko bude nezadovoljan. Kad smo svi zadovoljni, onda neka barem netko bude nezadovoljan", komentirao je za Večernji list Blažević i dodao da svlačionica neće zamjeriti svom šefu:

"On je omiljen među igračima, neće mu oni to uzeti za zlo. Znaju da je govorio za njihovo dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Ivan Katalinić je to, pak, vidio drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova Hrvatska ima kvalitetu da bude među četiri najbolje momčadi u Europi. To uopće nije sporno Kovačeva ljutnja može biti na pravom tragu jer je nedostajalo agresivnosti u igri naše momčadi. No, to su koliko kvalitetni igrači da se može dogoditi takav dan bez posljedica. Nike se sjećam kao reprezentativca, uvijek je igrao sa sto posto, ostavljao srce na terenu, to isto traži od svojih igrača. Ne čudim se što ih je "oprao", ali znam da želi izvući maksimum", smatra legendarni vratar i ističe:

"Njemu je Norveška bila test za one prave utakmice, koje tek trebaju doći, u kojima ne smije biti opuštanja. Zbog toga je kritizirao. Ne vjerujem da će to ostaviti neke posljedice na odnose u selekciji, ovo je zrela momčad, koju takve stvari ne mogu poremetiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo