PROVALA DANA / 'Hajduk je uvijek bio bolji od Dinama i bit ce!'

'Mi smo prepoznali da su bolji, dvadeset su bodova ispred, ali Hajduk je uvijek bio i bit ce ispred Dinama!

12.3.2015.
18:44
VOYO logo

S barba Spacom nikad nije dosadno, pa tako ni zadnjih tjedana otkako je 75-godisnja legenda Hajduka po cetvrti put preuzela svoj najdrazi klub. Dva dana uoci velikog derbija Hajduka i Dinama na Poljudu (25. kolo), Poklepovic je podsjetio na stare dane i u svom stilu novinarima predocio taktiku za Mamiceve zvijezde.

"Reci cu vam narodski rjecnikom, preformacija i koncentracija, to vam zvuci neobicno, to su tudice, preformejsn, koncentrejsn, to vas buni, slusatelje i citatelje. Najprije cemo ih zacepit, a onda otcepit! To je to, zacepiti, otcepiti. To su prave rijeci umjesto preformejsn, koncentrejsn! E, ali necu rec di!", izjavio je Spaco u razgovoru za Sportske i otkrio ne bas bajnu situaciju u momcadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo kompletni, puno nam igraca fali, Maglica, Gotal, Mezga. Ima povrijedenih, Nizic se valjda oporavio, pa Mikanovic, ali Caktas nije trenirao, pa sve to valja vidjeti. Naceti su mi i Vlasic i Maloku. Smislit cemo nesto, u skladu s pojedincima. Dobro ih zacepit, pa ih onda otcepit!", ponovio je Spaco vise puta originalnu taktiku.

https://www.youtube.com/embed/PcH5IRi6iAI LUDA UTAKMICA IZ 82': Hajduk - Dinamo 1:2 Antologijsku 'intelektualnu obranu', koju je nekad na sve moguce nacine pokusavao objasniti legendarnom Baki Sliskovicu, sad je prenamjenio jos jednom fakinu u svojim redovima - Artemu Milevskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, je, bas tako, intelektualnu obranu, da se pomakne, zasmeta, pomogne koliko moze. Milevski mi je potreban i mozemo uraditi da njegovu nemoc pretvorimo u nasu premoc!".

O Dinamu, cini se, zna sve, a za oko mu je posebno zapeo 'ovi sta daje golove'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni igraju 4 – 3 – 3, na svoj nacin, ne vjerujem da ce tu nesto posebno mijenjati, trojica su napadaca, tercet vrlo pokretljiv, Pjaca, Fernandez i ovi sta daje golove, e Henriquez. Pavicic i Machado, Ademi otraga, u obrani cetvorica klasicno. Ja sam ih tako vidio. Napravit cemo neku osobitost, ne mogu vam sve odma' rec! Di ih zacepit i kako ih otcepit!".

I za kraj, poruka koja ce razvuci osmijeh svim ljubiteljima bijele boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo prepoznali da su bolji, dvadeset su bodova ispred, ali Hajduk je uvijek bio i bit ce ispred Dinama! Govorit cemo da su bolji i da to pokazuje tablica ka' sta i je, i da su favoriti, ali nitko u Poljudu ne moze bit favoriti kraj nas!", zakljucio je barba Spaco.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo