Oni se šale?! Brazilci zabili još jedan autogol!

Arena da Amazônia, stadion u Manausu na kojem će Italija i Engleska u subotu odmjeriti snage na Svjetskom prvenstvu u D skupini, još uvijek nije potpuno dovršen.

13.6.2014.
1:29
VOYO logo

Mnogi od putova koji vode do terena zahtijevaju popločavanje. Oko stadiona je puno građevinskih radnika i kamiona. Samo igralište je također u vrlo lošem stanju, što je potvrdila nadležna osoba za to područje, Carlos Botella:

"Stadion je u lošem stanju. Počeli smo provoditi hitan plan kako bi spasili igralište u učinili ga što je moguće boljim. Svejedno sumnjam da ćemo ga dovesti u dobro stanje do kraja tjedna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stavili smo gnojiva. Povećat ćemo proces gnojenja s biostimulatorima i sjemenkama i pokušati dobiti što više trave. Održavanje je komplicirano u Manausu. Ne postoje ceste, svi strojevi i materijali se moraju dovesti s brodom. Sve je komplicirano", veli Botella.

Arena da Amazônia bit će domaćin četirima utakmicama na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska reprezentacija odigrat će drugu utakmicu u A skupini protiv Kameruna upravo na tom stadionu u Manausu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo