SRPSKI TRENER OPTUŽIO VLASTITE IGRAČE ZA KATASTROFALNE REZULTATE: / 'Ja sam fantastičan trener!'

Image
Foto: AFP

Srpski trener trenutno se nalazi na posljednjem mjestu Premier lige sa Fulhamom

10.11.2018.
11:27
AFP
VOYO logo

Fulham u nedjelju putuje na teško gostovanje u Liverpool, gdje će na Anfieldu pokušati prekinuti crni niz od pet uzastopnih poraza. Posljednji je bio u ponedjeljak, kada je novi engleski prvoligaš poražen sa 1-0 od rivala sa dna tablice – Huddersfielda.

Međutim, trener kluba sa Craven Cottagea, Slaviša Jokanović, ne smatra da na njemu leži odgovornost loših rezultata koji su klub prikovali za dno tablice. U intervjuu za britanski Guardian, srpski trener je za loše rezultate okrivio vlastite igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon utakmice sa Huddersfieldom rekao sam igračima – Slušajte, ja sam fantastičan trener i napravio sam odličan posao sa svojim stožerom", rekao je Jokanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znam da će ih moje riječi pogoditi'

"Ali igrači nisu imali loptu, nisu trčali u prostor, nisu bili slobodni u drugoj fazi. Poruka je jasna: moramo se više boriti za rezultat. Moramo pokazati duh i zajedno raditi. To je jedini način da riješimo ovu krizu", dodao je srpski trener koji je prije pola godine izborio promociju u Premier ligu pobjedom nad Aston Villom u doigravanju.

"Moj posao je da organiziram momčad, a ne da vrištim na igrače da trče i rade klizeće startove i utrčavanja. Znam da će ih ove moje riječi pogoditi, ali moraju se ponašati kao odrasli ljudi i prihvatiti odgovornost", zaključio je Jokanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo