'Srpski Mourinho' umjesto Prosinečkog

21.8.2012.
15:57
VOYO logo

Kao što su i obećali, čelnici Crvene zvezde u roku od 24 sata od ostavke Roberta Prosinečkog pronašli su novoga trenera crveno-bijelih.

Možda je bolje reći starog trenera jer Aleksandar Janković, čiji je nadimak još iz prošlog boravka na Marakani "srpski Mourinho'. Dotični je u dva navrata bio pomoćni trener, a jednom (sezona 2007./08.) i glavni trener beogradskoga kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nasljeđujem Prosinečkog, hvala mu što mi je ostavio ovako kvalitetnu momčad. Pun sam emocija, teško mi ih je opisati. Drago mi je što me klub pozvao u ovako teškom trenutku. Delikatan je trenutak, slijede vrući krumpiri, utakmice s Bordeauxom i Novim Pazarom. U Zvezdi sam i zahvaljujući Tomislavu Karadžiću (predsjednik Nogometnog saveza Srbije, nap. a.) i Aleksandru Lakoviću (glavni tajnik saveza, nap. a.) koji su htjeli pomoći klubu", rekao je na predstavljanju Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnicima NSS-a zahvalio je prvenstveno stoga jer su izašli ususret Zvezdi i dopustili Jankoviću da preuzme momčad iako je izbornik mlade reprezentacije do 21 godine. Kontroverzni predsjednik Zvezde Vladan Lukić, zbog kojega je Prosinečki navodno otišao, nije bio na predstavljanju novoga trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo