SRPSKA LEGENDA NE VJERUJE REALU: / 'Modrić još uvijek nije spreman, Atletico je u prednosti'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Legendarni srpski trener Radomir Antić uvjeren je da madridski derbi između Atletica i Reala dolazi u idelano vrijeme za momčad Diega Simeonea.

18.11.2016.
11:56
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Prošlosezonski finalisti Lige prvaka sudarit će se na Vicente Calderonu u 12. kolu španjolskog prvenstva (subota, 20.45), a trenutno je u većim problemima Zinedine Zidane kojem je ozlijeđeno nekoliko važnih igrača. Sigurno je da francuski stručnjak neće moći računati na Tonija Kroosa, Casemira i Pepea, a očekuje se povratak kapetana Sergija Ramosa koji nije igrao od rujna zbog ozljede koljena. Tek nedavno se na teren vratio i naš Luka Modrić, dok je Mateo Kovačić bio pod upitnikom posljednjih dana, ali posljednje informacije govore da će biti spreman. Upravo zbog toga Antić smatra da će prednost biti na strani Atletica koji je bio u strahu zbog ozljede Antoinea Griezmanna, ali Francuz se ipak uspio oporaviti na vrijeme.

Image
OSVANULE SJAJNE VIJESTI IZ MADRIDA: /

Oporavljeni Kovačić i Modrić zajedno napadaju Rojiblancose

Image
OSVANULE SJAJNE VIJESTI IZ MADRIDA: /

Oporavljeni Kovačić i Modrić zajedno napadaju Rojiblancose

'Puno je upitnika oko Reala'

"Real Madrid nema vremena da bi se pripremio za derbi. Većina mu je igrača bila na reprezentativnim okupljanjima, a drugi problem je što ima velik broj igrača koji su se tek vratili nakon ozljeda. Modrić još uvijek nije potpuno spreman, a još jedan problem će biti izostanak Kroosa jer Zidane nema igrača koji ga može nadomjestiti. Upravo zato Real, iako je prvi na ljestvici, ima puno upitnika oko sebe", istaknuo je Antić za Omnisport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjaka koj je trenirao i Real i Atletico (u tri navrata) ipak malo zabrinjava forma Simeoneove momčadi koja zaostaje za Kraljevskim klubom šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je Atleticu najgori start u prvenstvo otkad mu je Simeone trener. Četvrto mjesto i šest bodova zaostatka za Realom nije ono što smo očekivali na početku sezone, posebno nakon ulaganja u momčad. No, Simeone savršeno kontrolira što se događa na terenu i izvan njega, postao je jedan od najboljih trenera na svijetu", zaključio je Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo