Srna rastužio cijeli Split: 'Smiješno je uspoređivati Dinamo i Hajduk'

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna progovorio je o Hajduku.

14.8.2014.
20:37
VOYO logo

"U Hajduku sam igrao pet godina i imali smo puno bolju momčad nego sada. Ali, ovakvu atmosferu oko kluba nismo nikada imali. Ježim se... Kada se 25.000 ljudi inati, jer netko nije osigurao prijenos na televiziji, koji je to dišpet? Hajduk je postao simbol prkosa", rekao je Srna i nastavio:

"Obožavam Tudora kao trenera, obožavam! Igor Tudor je budućnost Hrvatske. Ne govorim to jer sam dobar s njim, već zato što vidim, vidim kako ta djeca igraju. Dinamo i Hajduk se još ne mogu mjeriti i svaka je usporedba smiješna, jer, ako možeš iz Manchester Uniteda kupiti igrača, kojega je doveo Sir Alex Ferguson, kako se mogu mjeriti. A Hajduk je doveo Milevskog, koji je malo zapušten, ali će biti najbolji igrač hrvatske lige."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna često čezne za Hajdukom.

"Kada god gledam Hajdukove utakmice, kažem sebi - da mi se vratiti na Poljudu samo na pet minuta. Nažalost, ne mogu se vratiti! Ali, dovest ću Šahtjor na Poljud. Nije Barcelona, nije Manchester United, ali, nije ni loš klub. Zbog toga sam često na liniji s Ljubom Pavasovićem, koji također obožava Hajduk. A Hajduk radi pravu stvar...", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo