Srna otkrio istinu o velikoj sramoti Ukrajinaca

Nogometaši Šahtara plasirali su se iz skupine E Lige prvaka u osminu finala. Taj je uspjeh ukrajinskoj momčadi donijela pobjeda od čak 5:2 kod danskog Nordsjaellanda.

21.11.2012.
9:46
VOYO logo

No, gotovo svi nakon te utakmice pričaju o prvom pogotku Šahtara kojeg je u 26. minuti postigao Luiz Adriano. Bio je to pogodak za 1:1 u tom trenutku. Tada je Šahtar, točnije Luiz Adriano, gadno povrijedio fair-play jer je postigao pogodak u trenucima kada domaća momčad praktički nije igrala.

Nakon sudačkog podbacivanja lopta je otišla na domaću polovicu, što je zapravo bilo vraćanje lopte Nordsjaellandu. No, Luiz Adriano nije na taj način shvatio tu situaciju. Pokupio je loptu pored skamenjenih domaćih igrača, pa je prevario i domaćeg vratara, te izjednačio na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastala je prilično konfuzna situacija. Luiz Adriano je poslije utakmice rekao da nije vidio tko je poslao tu loptu. On je mislio da su loptu krivo dodali domaći nogometaši, pa je odigrao akciju do kraja normalno. Nastala je stvarno čudna situacija, nismo željeli takvo što. Iskreno, iduće minute smo odigrali u daleko laganijem ritmu, zapravo, nismo niti igrali jer smo bili zbunjeni. Nismo znali kako možemo ispraviti tu situaciju, pa smo i primili pogodak za 2:1", rekao je nakon svega hrvatski nogometaš u redovima Šahtara Darijo Srnaza službenu klupsku internet-stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, kada bi maknuli sa strane tu situaciju, postigli smo do kraja još četiri pogotka i pokazali time da smo ipak mnogo bolja momčad. Osigurali smo prolaz dalje, ali još uvijek nismo obavili posao. Naš je cilj biti prvi u skupini, što znači da imamo zadatak još pobijediti Juventus u posljednjom kolu."

Srna je ujedno pohvalio i određeni broj hrvatskih navijača koji je došao na utakmicu u utorak, podržavajući njega i njegovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se zbog tog pogotka. Iskreno, osobno sam vidio situaciju od trenutka kada je Luiz Adriano uzeo loptu i krenuo prema vratima. Ne znam što drugo reći, nego se još jednom ispričati svima", rekao je trener Šahtara Mircea Lucescu.

Na domaćoj strani traje gnjev od trenutka kada je Luiz Adriano iznevjerio sve postulate fair-playja i respekta prema suparniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ih žešće tukli nakon tog trenutka, nismo se išli osvetiti. Makar, moram priznati da sam htio nokautirati Luiza Adriana. Ali, ne mogu vjerovati da je on slavio taj pogodak kao da je najnormalniji. Prevario nas je sve, prevario je fair-play zbog kojeg također svi mi igramo. Sramota je to što se dogodilo", rekao je Jores Okore, nogometaš danskog prvaka.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo