SRCE MOSKVE BIT ĆE KOCKASTO: / Priprema se oaza za hrvatske navijače u Rusiji

Image
Foto: Pixsell

Nešto manje od tjedan dana dijeli nas od prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

10.6.2018.
17:14
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez organizirat će tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji navijačku zonu u samom središtu Moskve, u prekrasnom Parku kulture.

S obzirom da će većina hrvatskih navijača na utakmice putovati upravo preko Moskve, središnja će hrvatska navijačka zona biti organizirana u moskovskom centru, u Parku skulptura Muzeon, koji je dio najpoznatijeg i najljepšeg moskovskog i ruskog parka, Parka kulture (Gorki park). Dnevno ga posjeti više od 40.000, a vikendom i praznicima više od 250.000 posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspolagat će svom potrebnom infrastrukturom

Navijačka zona će raspolagati svom potrebnom infrastrukturom kao i kulturnim centrom u kojemu se hrvatski navijači mogu izravno upoznati s kulturnim i povijesnim vrednotama grada Moskve i Ruske Federacije, te ujedno, u okviru planiranih događanja, zajedno s ruskim nogometnim navijačima i posjetiteljima te međunarodnim gostima, dodatno učvrstiti razvoj sportske suradnje.

Prema preliminarnom dopuštenju grada Moskve, hrvatska navijačka zona bila bi otvorena tijekom cijelog World Cupa. Prostirat će se na više od 7.000 m2 i sadržavati VIP sekciju, scenu, ugostiteljske i sportske sadržaje - teren za mali nogomet, zonu za stolni i cyber nogomet te mjesta predviđena za promociju partnera HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini D Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu, protiv Argentine 21. lipnja u Nižnji Novgorodu, te 26. lipnja protiv Islanda u Rostovu na Donu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo