Mjesec dana do utakmice, a u Srbiji je već zavladala panika

'Hrvati mogu početi trljati ruke', žale se naši susjedi iz Srbije. Manje je od mjesec dana do utakmice godine na Maksimiru između Hrvatske i Srbije (22.

27.2.2013.
11:55
VOYO logo

Na taj način tabloid iz zemlje naših najvećih rivala je već počeo tražiti razloge eventualnog poraza. Ističu da naša reprezentacija je zdrava i spremna, dok su oni u problemima. To su ozlijede i loša forma, pa i ego igrača i izbornika koji ne mogu naći zajednički jezik oko nekih detalja poput obaveznog pjevanja himne.

Tako prema Kuriru, Srbiji će nedostajati vratar Udinesea Željko Brkić, koji se oporavlja od operacije prsta ruke. U obrani neće biti stopera Manchester Uniteda - Nemanje Vidića. No, on se oprostio još krajem 2011. godine od reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirovljen je i veznjak Intera Dejan Stanković, oko kojeg se medijski špekulirao da bi se mogao vratiti za utakmice s Hrvatskom. Drugi defanzivni veznjak, Benficin Nemanja Matić prije par mjeseci je poručio izborniku Siniši Mihajlovićupreko glasnogovornika saveza da više ne misli igrati za reprezentaciju.

Fiorentinin Adem Ljajić je otpisan iz reprezentacije jer ne želi pjevati srpsku himnu, a nema niti Lazara Markovića. Radi se o velikom talentu Partizana (navodno odlazi u Chelsea) koji je ozlijeđen...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo