Mjesec dana do utakmice, a u Srbiji je već zavladala panika

‘Hrvati mogu početi trljati ruke’, žale se naši susjedi iz Srbije. Manje je od mjesec dana do utakmice godine na Maksimiru između Hrvatske i Srbije (22. ožujak), a kako donosi Kurir, Srbiji će od idealne postave nedostajati čak šest igrača.

Na taj način tabloid iz zemlje naših najvećih rivala je već počeo tražiti razloge eventualnog poraza. Ističu da naša reprezentacija je zdrava i spremna, dok su oni u problemima.
To su ozlijede i loša forma, pa i ego igrača i izbornika koji ne mogu naći zajednički jezik oko nekih detalja poput obaveznog pjevanja himne.

Tako prema Kuriru, Srbiji će nedostajati vratar Udinesea Željko Brkić, koji se oporavlja od operacije prsta ruke. U obrani neće biti stopera Manchester Uniteda – Nemanje Vidića. No, on se oprostio još krajem 2011. godine od reprezentacije.

Umirovljen je i veznjak Intera Dejan Stanković, oko kojeg se medijski špekulirao da bi se mogao vratiti za utakmice s Hrvatskom. Drugi defanzivni veznjak, Benficin Nemanja Matić prije par mjeseci je poručio izborniku Siniši Mihajloviću preko glasnogovornika saveza da više ne misli igrati za reprezentaciju.

Fiorentinin Adem Ljajić je otpisan iz reprezentacije jer ne želi pjevati srpsku himnu, a nema niti Lazara Markovića. Radi se o velikom talentu Partizana (navodno odlazi u Chelsea) koji je ozlijeđen…

Povratak na Net.hr