SRBI SU ZALJUBLJENI U VATRENE: / 'Imam Dražu Mihajlovića na ruci, ali Hrvati su fenomenalni'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Srpski dnevnik Blic napravio je anketu među osobama iz tamošnjeg javnog života s pitanjem navijaju li za hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

23.6.2016.
18:51
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Odgovori su vrlo zanimljivi, a može se zaključiti kako Vatreni zbog odličnih igara u prvom krugu imaju simpatizere u susjednoj državi. Svakako najviše intrigira razmišljanje bivšeg košarkaša Milana Gurovića, poznatog po tome što na ramenu nosi tetovažu četničkog zločinca Draže Mihajlovića.

'Nisam zlopamtilo'

"Hrvati su fenomenalni, odlikuje ih zajedništvo. Imaju vrhunske igrače iz vrhunskih klubova u kojima su nositelji igre. To je slično kao moja generacija u reprezentaciji, svi smo igrali u jakim klubovima. Bez obzira na to šta nosim na ruci, ja njih poštujem. Imam dosta prijatelja u Hrvatskoj. Ukratko, odigrali su sjajno", izjavio je Gurović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visoko mišljenje o Hrvatskoj imaju i zvijezda Chelseaja Nemanja Matić te Mladen Krstajić, bivši suigrač i dobar prijatelj našeg Ivana Rakitića.

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

"Nekoliko momčadi se izdvojilo po igri. Pohvalio bih Hrvatsku, mislim da može daleko dogurati", odgovorio je Matić, dok je Krstajić istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijam za Hrvate. Iako sam svašta prošao u ratu, nisam zlopamtilo."

'Hrvatska je ozbiljna momčad'

Da simpatiziraju Hrvatsku priznali su i povremeni srpski nogometni reprezentativac Miloš Jojić i nekadašnji izbornik Gane Milovan Rajevac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glavni favorit je Njemačka, ali volio bih da iskoči Hrvatska. Navijam za Hrvatsku", rekao je Jojić, a Rajevac je dodao:

"Navijam za Hrvatsku! Ozbiljna su momčad, mogu upisati značajniji rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo