banner

OHO!

SRBI PORUČILI MODRIĆU DA ‘SPAKIRA KOFERE’: Tabloid objavio da umjesto Hrvata u Real stiže najveća zvijezda ‘Orlova’

Don Balon tvrdi da je upravo Real taj koji će ga dovesti da zamijeni Modrića, iako se radi o dosta različitom tipu igrača

Španjolski tabloid Don Balon, poznat po prenapuhavanju i izvrtanju informacija, plasirao je ovih dana vijest da Luka Modrić sljedećeg ljeta napušta Real Madrid. Doduše, nije taj scenarij baš nemoguć jer kapetanu Vatrenih istječe ugovor, tako da je veliko pitanje hoće li ga Real zadržati u ovom stadiju karijere.

Zanimljivija je tvrdnja da su Modriću pronašli zamjenu u najvećoj zvijezdi srpske reprezentacije Sergeju Milinkoviću-Saviću koji igra za Lazio. SMS je već dugo na meti mnogih klubova, ali nikako da napravi basnoslovni transfer o kojem se priča.

Don Balon tvrdi da je upravo Real taj koji će ga dovesti da zamijeni Modrića, iako se radi o dosta različitom tipu igrača.

LUKA MODRIĆ PREKINUO ŠUTNJU O PROBLEMU KOJI POSTAJE SVE VEĆI: Izjava kapetana Vatrenih obišla je svijet i mnogima otvorila oči

‘Transfer-bomba’

Odmah je tu vijest prenio najčitaniji srpski portal Blic koji je Modriću poručio da “spakira kofere“.

“Prvi čovjek Real Madrida Florentino Perez je prelomio, Luki Modriću je isteklo vrijeme na Santiago Bernabeuu, a njegova projektirana zamjena je srpski reprezentativac”, stoji u tekstu srpskog Blica. A pogledajte kako izgleda naslovnica:

Povratak na Net.hr