SRBI DONOSE SENZACIONALNU VIJEST: / Zdravko Mamić preuzima hit-momčad tamošnje Superlige?

Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

Nedavno je kazao kako ne bi imao ništa protiv toga da preuzme neki klub u Srbiji

5.10.2020.
23:23
STR-2222/PIXSELL
VOYO logo

Bivši izvršni predsjednik Dinama, a danas takozvana "siva eminencija" tog kluba i nepravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatske pravde, Zdravko Mamić, trebao bi preuzeti srpski nogometni klub TSC iz Bačke Topole.

Tvrdnja je to porala MaxbetSporta, odnosno novinara Dejana Prline, a on u svom članku ističe kako je to vrlo ambiciozan klub koji živi od mađarskog kapitala. Mađari su im izgradili stadion, uspostavili akademiju i rade izvrstan posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

23.07.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic dolazi na Sud BiH, gdje ce danas biti odluceno da li ce biti izrucen u Hrvatsku. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Senzacija srpske lige

Trenutačno je Bačka Topola deseta u srpskoj Superligi, ali prošle su sezone završili na visokom četvrtom mjestu Superlige i to u debitantskoj prvoj sezoni u najvišem rangu srpskog nogometa. Igrali su ove sezone kvalifikacije Europa lige, ali su nesretno ispali od rumunjske Steaue nakon raspucavanja s bijele točke.

Mamić ovu informaciju još uvijek nije demantirao, a zanimljivo je kako je nedavno kazao kako ne bi imao ništa protiv toga da preuzme neki klub u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam nikakav razlog da sutra ne radim u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu. To su za mene institucije. Kada ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu i da na tržištu u normalno uređenim okolnostima imam takvu ponudu, za mene bi to bio privilegij", rekao je Mamić u emisiji Sportlight.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo