DOSTA LOŠE

SRBI DANAS PIŠU O ‘TUŽNOJ MAKSIMIRSKOJ SLICI’: Nije ih zaprepastila situacija na terenu, već povici navijača s tribina

Gledatelji na tribinama koji su ipak došli, imali su što za reći

Dinamo i Feyenoord u jučerašnjoj su utakmici Europske lige podijelili bodove u utakmici bez golova, ali u poprilično sumornoj jesenskoj atmosferi derutnog Maksimira pred jedva 1300 gledatelja igrali su Modri svoju europsku utakmicu. Jasno, na sve je to utjecala i činjenica da svijetom vlada pandemija koronavirusa, no poražavajuća je činjenica da je na Maksimir htjelo jučer ići samo 1300 ljudi, a moglo je 6000.

Gledatelji na tribinama koji su ipak došli, imali su što za reći. Krajem prvog poluvremena utakmice s gotovo praznih tribina maksimirskog zdanja zagrmilo je “Je*i se Zdravko, s tobom je gotovo.”

U 58. su Boysi pjevali: “Braća Mamić ale, pušite k**čine…” Nastavilo se vrijeđanje sve jače i jače, odzvanjalo je stadionom. Konstantno su najžešći Dinamovi navijači skandirali uvrede ljudima koji su osuđeni, doduše nepravomoćno ali osuđeni, zbog malverzacija i pljačkanja kluba.

[FOTO] GRME UVREDE S TRIBINA: Boysi brutalno izvrijeđali nepravomoćno osuđenu braću

Srbi pišu o Maksimiru

Te su scene stigle i do susjedne Srbije u kojoj je popularni list Kurir objavio kakva je situacija bila sinoć na Maksimiru. Nazvali su to jednostavno – tužna maksimirska slika. Pogledajte naslovnicu:

Povratak na Net.hr