'Sramotno je što mi sve propuštamo!'

U Engleskoj ne može bez drame i iznenađenja. Menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas progovorio je nakon nove dramatične utakmice o svim prilikama koje je njegova momčad prokockala ove sezone.

3.1.2012.
9:10
VOYO logo

Chelsea je u 20. kolu kao gost svladao Wolverhampton s 2:1 pogotkom Franka Lamparda, ali dogodilo se to u 89. minuti, kada se činilo da će Bluesi još jedan susret zaključiti s ove godine za njih ukletih 1:1.

Chelsea je vodio pogotkom Ramiresa iz 54. minute, da bi za domaće u 84. minuti izjednačio Stephen Ward. Iako se u tim trenucima činilo da će londonski klub i peto kolo zaredom ostati bez pobjede, Lampard je u samoj završnici ipak osigurao svojoj momčadi tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je važna pobjeda. Nakon nedavnih loših rezultata, momčad je pokazala snažan karakter. Bio je ovo i strašan fizički napor budući da smo igrali samo 48 sati nakon prošle utakmice, tako da je današnja pobjeda odličan znak. U teškim trenucima morate kopati duboko da biste pronašli dobre rezultate i upravo su to moji igrači i napravili. Iznimno sam ponosan na njih", izjavio je Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ujedinjeni smo u nastojanju da ostvarimo ovosezonske ciljeve. Bilo nam je teško nakon posljednjih rezultata. Sredinom prosinca smo bili u utrci za naslovom i sramotno je što smo propustili veliku priliku da se približimo vodećima. No, sve momčadi iz vrha će igrati međusobno, a iznenađenja su uvijek moguća", zaključio je portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veselo' je bilo i nakon dvoboja Fulhama i Arsenala. Menadžer TopnikaArsene Wenger okrivio je suca Leeja Proberta za 2:1 poraz svoje momčadi u zadnjim sekundama. Topnici su na Craven Cottageu vodili 1:0 prije no što je u 78. minuti drugi žuti karton dobio Johan Djourou. Nakon toga je Fulham uspio izvesti potpuni preokret pogocima Stevea Sidwella u 85. minuti i Bobbyja Zamore u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod prvog je žutog kartona za Djouroua sudac potpuno pogriješio. A nije mi jasno ni zašto nije dosuđen kazneni udarac za nas nakon prekršaja Philippea Senderosa na Gervinhu", požalio se Wenger.

"Bila je ovo teška utakmica, a nakon što smo ostali s desetoricom igrača, možda smo previše željeli postići drugi pogodak. Na kraju nas je svladao umor. Moramo se nositi s ovim iako je teško izgubiti utakmicu na ovakav način", dodao je Francuz

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo