SRAMOTNI POTEZ ZVIJEZDE UNITEDA: / Ni gluma, a ni sudac nisu mogli pomoći očajnom Manchesteru

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Manchester United je u nedjelju poslijepodne, u sklopu 35. kola Premiershipa, remizirao je na Old Traffordu protiv davljenika Swansea 1-1.

30.4.2017.
14:24
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Manchester United ponovno je bio očajan, ni uz veliku pomoć suca Mourinhovi igrači nisu uspjeli dobiti Swansea koji je pred ispadanjem iz lige. United i Swansea odigrali su 1-1 na Old Traffordu što je 'crvene vragove' ostavilo na petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva situacija viđena je u ovom dvoboju. U nadoknadi prvog dijela Rashford je odglumio penal, a sudac Neil Swarbrick pokazao je na bijelu točku. Zanimljivo, engleski mediji taj detalj gotovo da jedva spominju.

Rooney je zabio za 1-0, ali Sigurdsson je 10 minuta prije kraja pogodio za 1-1. Toliko o objektivnosti engleskih novinara koji, u slučaju da se radi o nekom stranom nogometašu, bi ga razapeli zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bio kazneni udarac. Ni za milijun godina neće biti", kazao je nakon susreta bivši poznati engleski nogometaš Chris Sutton i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rashford je simulirao. Ovo je jako loša odluka suca", prenosi njegove riječi britanski tabloid Daily Mail. Menadžer Swanseaja Paul Clemen prokomentirao je sramotni potez Rashforda i pogrešnu odluku suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji igrači bili su bijesni i frustrirani zbog tog kaznenog udarca. No rekao sam im da skupe glave i zaborave. To su i napravili. Siguran sam da ćemo ostati u ligi", rekao je menadžer Swanseaja Paul Clement.

Bio je ovo Unitedov deset domaći ligaški remi ove sezone i njime se priključio momčadima poput Hulla, Burnleya, Stokea, West Hama i Bournemoutha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo