'Sramota! Namiještali su i krali, a lomi se na nama!'

Osim Karlovca, Varaždin je drugi klub koji zbog suspenzije Komisije za žalbe HNS-a nije odigrao jednu prvoligašku utakmicu!

25.2.2012.
10:27
VOYO logo

Unatoč optimističnim najavama i dogovoru s trojicom svojih bivših igrača, Pavličićem, Drevenom i Prahićem, koji su pristali na odgodu isplate dugova, trećeligaš NK Čakovec bio je dosljedan u svojim zahtjevima.

Susjedi iz 17 kilometara udaljenog Čakovca traže naplatu cijelog duga od otprilike 200.000 kuna i to odmah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ono što se događalo hrvatskom nogometu zadnjih 20 godina sada se prelomilo na našim leđima. Moćnici u HNS-u cijelo su to vrijeme krali, namještali prvenstva, a sada sa smjenom vlasti u državi, od jednom su se pobojali za svoje fotelje i odlučili od slova do slova provoditi zakon", istaknuo je drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne lige i trenutno igrač suspendiranog Varaždina, Davor Vugrinec.

"Sramotna je njihova odluka tim više jer se u situaciji sličnoj našoj, nalazi još pola lige", istaknuo je ogorčeni Vuga te nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HNS-u pobojali su se za svoje fotelje, a odluka koju su donijeli je sramotna šteta, brojni su se okoristili ovim klubom i nikad nisu vratili barem dio onoga što im je omogućio", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo