SRAMOTA NAD SRAMOTAMA: / Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić pred otkazom jer se zamjerio Dinamu

Image
Foto: dd, Marko Prpic/PIXSELL

Disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić-Bekić skupo će platiti što se u travnju usudio kazniti Dinamovu zvijezdu El Arbija Hillela Soudanija, pišu 24 sata.

3.7.2017.
16:48
dd, Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Soudani je u dvoboju protiv sestrinskog kluba, ležeći na travi, nogom udario suparničkog igrača Luku Capana iznad koljena. Sudac Tihomir Pejin trebao mu je pokazati izravni crveni karton, ali nije mu pokazao ni žuti. U oba slučaja Soudani bi propustio derbi protiv Hajduka, s crvenim bi automatski dobio suspenziju, a žuti bi mu bio treći pa bi također morao pauzirati jedno kolo. No, Pejin mu je za nesportski potez progledao kroz prste i omogućio mu da nastupi protiv Splićana.

Image
HNS POKUŠAO OBJASNITI ZAŠTO JE PONIŠTENA KAZNA SOUDANIJU: /

'Grubo je narušena autonomija suca'

Image
HNS POKUŠAO OBJASNITI ZAŠTO JE PONIŠTENA KAZNA SOUDANIJU: /

'Grubo je narušena autonomija suca'

Odlučuje i Šupraha

No, Soudanija je naknadno prijavio igrač trećeligaša Plomina Goran Kvalić nakon čega je reagirao disciplinski sudac i odlučio Alžirca kazniti s jednom utakmicom zabrane igranja što znači da je trebao propustiti derbi protiv Hajduka. Međutim, u novom preokretu Komisija za žalbe je poništila odluku Pavličić-Bekića i Soudani je ipak zaigrao u derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Divljački Soudanijev start na suparnika

Već tada su krenula nagađanja da Pavličić-Bekić neće još dugo ostati na svojoj funkciji, a čini se da je smjena sada sasvim blizu. Još nema službene potvrde, ali 24 sata navode kako čelnici Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) intenzivno tragaju za novim disciplinskim sucem.

Pavličić-Bekić je imao ujednačene kriterije kažnjavanja, a od 500 odluka poništena mu je samo jedna, upravo spomenuta vezana uz Soudanija, tako da je prilično jasno tko ga i zašto želi smijeniti. Pavličić-Bekić je, inače, svojedobno kaznio Alojzija Šuprahu s 27.000 kuna zbog udaranja tadašnjeg predsjednika Hajduka Marina Brbića. Sada će taj isti Šupraha, kao član Izvršnog odbora HNS-a odlučivati o sudbini disciplinskog suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo