'Neke se stvari ne mogu kupiti novcem... za sve ostalo tu je Mamić card'

Tužna Dinamova navijačka priča dobila je svoj sramotan nastavak i u Rumunjskoj.

22.8.2014.
17:52
VOYO logo

Naime, na okršaj Petrolula i Dinama u play-offu Lige prvaka stiglo je na kraju tek oko 15-ak navijača Dinama vjernih Zdravku Mamiću. Pedesetak pripadnika Bad Blue Boysa koji traže smjenu aktualne Uprave nije moglo ući na stadion, već su po već viđenom scenariju zaustavljeni van grada, okruženi rumunjskim specijalcima.

Upravo njih podržali su domaći navijači zanimljivim transparentom koji otkriva da su Mamićeve metode borbe protiv nepoželjnika poznate i u dalekoj Rumunjskoj. Naime, u jednom trenutku utakmice, navijači Petrolula razvili su transparent na kojem je pisalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/MLTjjrxdaWQ

"Plava zastava 100 eura, sjekire, čekići, lanci 500 eura, plaćenici 5000 eura. 28 godina povijesti, časti i strasti - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Mamić card".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo 15-ak malobrojnih na koje se odnosio transparent pretrpio je tijekom utakmice veliku dozu uvreda od strane domaćih navijača, a nekoliko puta su gađani i bakljama.

Može se reći da Dinamova sramota, nažalost, sramežljivo prelazi granice Hrvatske, iako to baš nikome ne može biti u interesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo