'Sramim se, duša mi je smrvljena zbog ovoga!'

'Pitanja koja biste mi postavili trebate uputiti na drugu adresu, a to su igrači. Vrijeme je da pokažu da su muškarci.

7.5.2011.
14:49
VOYO logo

Anti Miši niti prespavana noć nije pomogla da se oporavi od novog šokantnog poraza. Bili su ovoga puta stradali na gostovanju kod Hrvatskog Dragovoljca (2:0), a Torcida, koja više nema živaca za njihove loše predstave, ih je zasula stolicama s tribine.

Miše na Poljudu nije želio odgovarati ni na jedno pitanje, već je pročitao svoje priopćenje i napustio prostor za održavanje tiskovne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova pjesma je postala standardan repertoar Torcide

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitanja koja biste mi postavili trebate uputiti na drugu adresu, a to su igrači. Oni vam vjerojatno mogu sve objasniti i dati odgovore na vaša pitanja, jer oni su ti koji su odgovorni za situaciju u kojoj se nalazi Hajduk. Volim ih sve, cijenim i poštujem kao ljude, ali vrijeme je da se pokažu da su muškarci, da sami nađu izlaz iz stanja u kojem se nalaze ili iz ove situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo. Naravno da dio krivice stoji na meni, ali više se sramim, jer ovaj osjećaj u duši je nešto grozno. Duša mi je smrvljena zbog situacije u kojoj je Hajduk. Jedino što mogu ponuditi igračima dalje je rad, vojnički dril i ništa više", rekao je Miše i zatvorio vrata za sobom.

Sramotni poraz od Hrvatskog Dragovoljca Mišu je totalno dokrajčio. Nema namjeru davati ostavku, a krivnju za stanje u Hajduku prebacio je na igrače. A vojnički dril započeo je s tim što je igračima jutro nakon sramote u Sigetu naložio trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201105060863006 arti-201104180623006 arti-201104280620006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo