SPREMA SE SENZACIONALNA PONUDA MODRIĆU: / Hoće li hrvatski kapetan odoljeti sasvim drugačijem izazovu?

Image

Američka profesionalna nogometna liga (MLS) nastavlja se širiti, pa će tako od 2018. u njoj igrati novi klub - Los Angeles FC.

15.11.2016.
18:29
VOYO logo

Budući član lige želi ući u natjecanje uz 'veliki prasak' i odmah stati na kraj gradskom rivalu LA Galaxyju, a to namjerava napraviti dovođenjem tri velike zvijezde. Jedna od najvećih želja klupskih čelnika je, prema pisanju Daily Telegrapha, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić!

Rooney, Fabregas...

MLS dozvoljava klubovima da potpišu ugovore s tri igrača čije plaće neće ulaziti u 'salary cap'. Na taj se način omogućava klubovima da privuku velike zvijezde na čijim plaćama ne moraju štedjeti, a u Los Angeles FC-u već imaju zacrtani plan. Prvi cilj im je kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney koji je u posljednje vrijeme pao u drugi plan na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga dvojica igrača koji se nalaze na najužem popisu želja novoga kluba su Realov veznjak Modrić i španjolski reprezentativac Cesc Fabregas koji je sve bliže odlasku iz Chelseaja. Ideja Los Angeles FC-a je dovesti nove igrače u ljeto sljedeće godine, pa ih posuditi do ožujka 2018. kada kreće nova sezona MLS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Produljio ugovor s Realom

"Zainteresirani smo za igrače koji žele postati prve legende LAFC-a. Znao sam da će biti zanimanja, ali iznenađen sam razinom igrača i trenera koji su već izrazili interes za pridruživanje našem projektu", naglasio je John Thorrington, izvršni dopredsjednik kluba.

Modrić je, inače, nedavno produljio ugovor s Realom i u više je navrata isticao kako bi volio zaključiti karijeru u Madridu, ali dođe li uistinu poziv iz LAFC-a, možda se u našem nogometašu pojavi želja da pred kraj karijere ode živjeti i igrati u Ameriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo