SPREMA LI SE TO WEST HAM POLAKO ZA CHAMPIONSHIP? / Pogledajte koga su zaposili kao novog trenera

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Za kormilom "čekičara" naslijedit će Čileanca Manuela Pellegrinija koji je u subotu dobio otkaz nakon poraza od Leicester Cityja

29.12.2019.
22:49
Profimedia
VOYO logo

Škotski nogometni stručnjak David Moyes (56) vratio se za kormilo engleskog premierligaša West Ham Uniteda kojeg je vodio od studenog 2017. do svibnja 2018. godine.

Moyes će za kormilom "čekičara" naslijediti Čileanca Manuela Pellegrinija koji je u subotu dobio otkaz nakon poraza od Leicester Cityja nakon kojeg je londonski klub pao u opasnu zonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš je nevjerojatno vratiti se", rekao je Moyes za klupsku web stranicu. "Osjećam se kao kod kuće i ponosan sam što sam ponovo ovdje u West Hamu. Ali mislim da je još važnije da ću gledati što mogu učiniti i kako mogu poboljšati igru momčadi," kazao je Moyes koji je potpisao ugovor na 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moyes nakon otkaza u West Hamu nigdje nije radio, a prije toga vodio je Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton i Preston. Podsjetimo samo, otkaz je dobio jer je u 31 utakmici upisao samo devet pobjeda, ali je zato nagomilao deset remija i čak 12 poraza uz postotak pobjeda od mizernih 29 posto.

West Ham se trenutačno nalazi na 17. mjestu sa 19 bodova, jednim bodom više od zone ispadanja. Ako Moyes nastavi tamo gdje je stao eto nam West Hama sljedeće sezone u Championshipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo