SRBIJA U ŠOKU: / Crvena Zvezda doživjela nezapamćeno poniženje usred Beograda

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Pola sportske Srbije je u šoku! Nogometaši Crvene Zvezde doživjeli su na svojoj Marakani u osmini finala pravi debakl. Borac iz Čačka pobijedio je Zvezdu s 5:1 (3:0) i izbacio je iz Kupa.

3.12.2015.
9:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Vijest o Zvezdinoj sramoti na Marakani odjeknula je srpskim medijskim prostorom. Borac iz Čačka kreirao je veliko iznenađenje i "Crveno-bijelima" priuštio sramotu kakvu ovaj slavni srpski klub ne pamti. Povijest Crvene zvezde nije bila imuna na to da prime pet ili više komada, ali je bila imuna da na Marakani dožive takav debakl.

Odnosno, na svome stadionu Zvezda nije često doživljavala debakle. Jučer se sudbina poigrala s ovim beogradskim klubom. Neosvojiva tvrđava Crvene Zvezde srušila se kao kula od karata od Borca iz Čačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Ibanez gledao u nevjerici

Trostruki strijelac za Čačane bio je Darko Zorić, a po jednom su mrežu Damira Kahrimana tresli Srđan Vujaklija i Milan Jevtović. Za Zvezdu je svih 90. minuta odigrao bivši dinamovac i hrvatski zet Luis Ibanez, ali niti on nije mogao pomoći svom klubu da izbjegne blamažu.

Uz navedeno, vrijedi spomenuti i kako se Borac ovom pobjedom revanširao Zvezdi za nedavni poraz u prvenstvu (4:2), ali i prekinuo seriju momčadi Miodraga Božovića od 17. uzastopnih trijumfa u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski mediji s velikom pozornošću pišu o ovom porazu. Pa tako B92 piše kako su "Zebre sa Morave" odigrale fantastičnu utakmicu u osmini finala Kupa Srbije, nanijevši najtrofejnijem srpskom klubu jedan od najtežih poraza ikada na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borac poput Borussie Mönchengladbach, a podsjetio je i na Velež

Kurir, pak, ističe i kako je posljednji koji je ovako deklasirao Zvezdu na "Marakani" bio Velež, davne 1966. godine rezultatom 6:2. Od tada Crvena Zvezda nije kapitulirala pet puta u jednoj utakmici.

Večernje novosti pišu kako se na Marakani dogodio poraz Crvene Zvezde, ali kakav nitko ni u snu nije očekivao 1:5 (0:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvezda je od Čačana dobila petardu u mreži i lekciju kakve ne pamte novije generacije (Borussia Mönchengladbach ih je sedamdesetih pobijedila sa 5:1). Jer, to je jedan od najtežih poraza ovog kluba u povijesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo