SPLITSKI NAVIJAČ BENFICE DOBIO ODGOVOR UREDA ZA LJUDSKA PRAVA: / Ne onakav kakvom se nadao

Image
Foto: Screenshot

Sve je spremno za veliki okršaj u Europa ligi, jedini koji imaju problema su navijači

1.3.2019.
17:48
Screenshot
VOYO logo

Dinamo 7. ožujka na Maksimiru očekuje prvi susret protiv Benfice u osmini finala Europa lige. Cijeli stadion je rasprodan, jedino se još ne zna točan broj navijača na južnoj, gostujućoj tribini na koju bi trebali doći navijači Benfice.

Prema ranije određenom planu na Jugu će biti smješteni gostujući navijači kojima ulaznice prodaje Benfica, ali s iste tribine bi htjeli navijati i navijači Hajduka koji su u bratskom odnosu s No Name Boysima, ultrasima portugalskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žalit će se

Odlukom policije i GNK Dinama kao organizatora utakmice, S.L. Benfici nije dana suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za gostujući sektor stadiona Maksimir. Jedan od njih je pisao Uredu vlade RH za ljudska prava, jer je, kako piše Splitski dnevnik, i običnom laiku je jasno da je riječ o čistoj diskriminaciji građana RH.

Ured za ljudska prvaka uzvratio mu je da je za takve slučajeve nadležan Ured pučkog pravobranitelja te je navijač uputio isti upit na pravu adresu. Zamolili su ga da prigovor pošalje žurno zbog kratkog vremena za reakciju jer Benfica već za šest dana igra u Zagrebu protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo