UNITED OPET TROŠI

SPISKAO 185 MILIJUNA EURA, ALI JOŠ MU NIJE DOVOLJNO: Otkriveno ime nove mete Josea Mourinha

Iako je tijekom ljetnog prijelaznog roka potrošio 185 milijuna eura na pojačanja, računajući samo odštete, Jose Mourinho i dalje nije zadovoljan izgledom Manchester Uniteda.

Portugalski stručnjak već kroji planove za siječanj, a Independent tvrdi da će mu na zimu glavna meta biti desni bočni igrač Evertona Seamus Coleman (28). United već dugo ima na oku kapetana irske reprezentacije, razmišljao je o njemu i Mourinho tijekom ljeta, ali je odlučio najprije riješiti druge sporne pozicije.

Fabinho preskup

Nadao se da će desni bok pokriti s postojećim kadrom, ali u Mattea Darmiana uopće nema povjerenja, a Antonio Valencia ga nije posebno oduševio. U siječnju bi tako trebao definitivno krenuti u lov na Colemana koji je u Evertonu od siječnja 2009. godine i solidan je, kako u obrambenim, tako i u napadačkim zadaćama.


Unitedova prva meta je, istini za volju, bio brazilski nogometaš Fabinho, ali klupski su čelnici shvatili da bi njegovo dovođenje iz Monaca bilo puno skuplje i kompliciranije. Ni Everton se neće olako odreći Colemana, ali Independent vjeruje da bi 30 milijuna eura moglo biti dovoljno za slamanje otpora kluba iz Liverpoola.

 

Povratak na Net.hr