VIDEO: / SPEKTAKULARNI DVOBOJ Barcelona skinula 'skalp' Realu i došla do važne pobjede

U 170. El Clasicu nogometaši Barcelone su nadigrali velikog rivala iz Madrida, momčad Reala sa 2:1.

22.3.2015.
12:08
VOYO logo

Gledatelja: 99.000

Strijelci: 1-0 Matthieu (19), 1-1 Ronaldo (31), 2-1 Suarez (56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BARCELONA: Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Jordi Alba - RAKITIĆ (Busqets, 76), Mascherano, Iniesta (Xavi, 80)- Messi, Suarez, Neymar (Rafinha, 85).

REAL MADRID: Casillas - Carvajal, Pepe (Varane, 72), Ramos, Marcelo - Kroos, MODRIĆ (Luvcas, 88), Isco (Jesse, 80)- Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema Real Madrid je u Barcelonu otputovao kako bi iznenadio katalonskog rivala, i uzeo važna tri boda u nastojanju da preskoći Barcu na čelu tablice Primere. No, svoje namjere nisu ostvarili. Barcelona je uzela skalp Real Madridu i slavila sa 2:1. El Clasico je opravdao očekivanja, a važnu ulogu su imali i dvojica hrvatskih igrača. Ivan Rakitić je igrao do 76. minute za Barcu, a Luka Modrić do 88. minute za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je ponos Katalonije je došao do velike pobjede, iako je bolje šanse, pogotovu na kraju prvog dijela, imao Real.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo veće uzbuđenje dogodilo se u 12. minuti kada je Benzema pronašao Ronalda, a Portugalac s dva metra pogađa gredu, a u nastavku akcije Isco puca tik pored vrata Barcelone. U 19. minuti Barcelona vodi. Messi je iz slobodnog udarca nabacio, a Francuz Mathieu u naletu glavom pogodio mrežu.

U 30. minuti u velikoj šansi se našao Neymar, ali se nije snašao i praktički je dodao loptu Casillasu, da bi u protuakciji Real izjednačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Loptu je povukao Modrić, dodao do Benzeme koji sjajno petom ostavlja loptu za Ronalda koji s osam metara lako pogađa mrežu. Kasnije u dvoboju, Ronaldo snažno puca pod gredu s 20 metara, Bravo uspijeva odbiti u korner, a potom nakon udarca s kuta Bale promašuje još jedan zicer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme započelo je šansom Benzeme čiji šut iz blizine brani Bravo, da bi u 56. minuti Barca opet povela. Mascherano je sa svoje polovice poslao dugu loptu prema Suarezu, Urugvajac je primiruje i šalje pored istrčalog Casillasa.

Neymar je potom u dvije situacije bio vrlo sebičan i akcije je završio slabim šutevima umjesto dodavanjima za Suareza, a u 73. minuti udarac Messija prošao je vrlo blizu vratnice. U 78. minuti puca Benzema, Bravo čudesno brani, a u 86. minuti Jordi Alba je bio sam ispred Casillasa, koji mu je obranio udarac, kao i pokušaj Messija dvije minute kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona sada vodi s 68 bodova, a Real ima 64.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo