ŠPANJOLCI PONOVNO PLASIRALI SENZACIJU: / Legenda Vatrenih na zimu dolazi na Camp Nou!?

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (34) na zimu bi mogao napustiti ukrajinski Šahtar i završiti u - Barceloni!

19.9.2016.
16:42
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Ovu su vijest španjolski mediji već plasirali prije nekoliko tjedana, a u ponedjeljak ju je dnevni list AS proširio i potvrdio da je mogućnost Srnina dolaska u Barcelonu prilično velika. Katalonci su ljetos prodali Danija Alvesa Juventusu, ali njegova alternativa Aleix Vidal nije se pokazao dovoljno kvalitetnim za desni bok španjolskog prvaka. Trenutno tu poziciju uglavnom pokriva Sergi Roberto kojem to i nije priridno mjesto, tako da u Barceloni traže novo rješenje.

Ne mogu do Bellerina

Prva želja im je izdanak njihove škole Hector Bellerin (21) kojeg im je prije pet godina 'ukrao' Arsenal, ali taj je transfer zasad teško ostvariti jer Topnicima ne pada na pamet prodati mladog braniča. Zato bi se čelnici kluba s Camp Noua mogli okrenuti Srni koji, istina, ima na leđima 34 godine, ali bi mogao pomoći kao kratkoročno rješenje dok se Katalonci ne dokopaju Bellerina ili ne pronađu drugu zadovoljavajuću opciju. Drugo ime koje se spominje je portugalski bek Valencije Joao Cancelo (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna bez prekida igra u Šahtaru od 2003. godine i premda je u nekoliko navrata imao dobre ponude, nije želio napuštati Donjeck. No, poziv velike Barcelone pred kraj karijere je itekako primamljiv i ako doista dođe, neće ga biti lako odbiti, a za vjerovati je da ni Šahtar neće raditi probleme svome kapetanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo