ŠPANJOLCI PLASIRALI BOMBU O LUKI MODRIĆU: / Talijanski velikan na zimu kreće po hrvatskog čarobnjaka

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Hrvatski reprezentativni kapetan i jedan od najboljih i najvažnijih igrača Reala Luka Morić ponovno se povezuje s Milanom.

9.7.2017.
21:50
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Teško je reći koliko priča zaista "drži vodu", ali madridski As piše, a Footbal Italia prenosi kako bi Modrić u siječanjskom prijelaznom roku mogao pojačati redove talijanskog velikana Milana i predvoditi novu generaciju igrača koji su spremni vratiti ovaj slavni klub na nogometnu kartu onih najboljih klubova Europe.

ZDRAVKO MAMIĆ GRAKNUO, LEGENDA VATRENIH MU ODGOVORILA: ‘Zašto bi Luku itko iz reprezentacije trebao braniti…?’

Španjolci pišu kako od transfera ovog ljeta neće biti ništa, ali sve ovisi o tome koliko će Modrić igrati u prvom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Milana planiraju iskoristiti dobre veze s čelništvom Reala i dovesti Modrića u siječnju kada će imati 32 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, naravno, nema namjeru prodati svojeg maestra, niti Luka želi otići iz Madrida. No, u današnjem nogometu se nikad ne zna. Milan je već potrošio oko 160 milijuna eura, stigli su Musacchio, Kessie, Rodriguez, Andrea Conti, Calhanoglu, Andre Silva i Borini, a planira dovesti i "mašinu za golove" Pierre-Emericka Aubameyanga do početka trećeg pretkola Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo