PALAC DOLJE BBC-U

VELIKO PRIZNANJE LUKI MODRIĆU: Čak 100 000 ljudi jasno dalo do znanja što misli o igri maestra

Isco i hrvatski nogometni maestro Luka Modrić su uvjerljivo najbolje ocijenjeni igrači Reala prema glasovima navijača.

Navijači Real Madrida izrazili su svoje mišljenje u velikoj anketi ugledne španjolske Marce, u kojoj je sudjelovalo više od 100.000 čitatelja, a čiji su rezultati objavljeni na web izdanju Marce u petak.

Na upit kojeg bi igrača Realovi igrači najviše željeli dovesti u svoje redove uvjerljivi pobjednik s 34% glasova je ubojiti napadač Tottenhama Harry Kane. Iza njega je brazilski genijalac Neymar s 23% glasova, a slijede mlada zvijezda Mbappe (14%), uvijek opasni Lewandowski (9%), odlični Hazard (8%)…

GENIJALNOSTI LUKE MODRIĆA MORATE SE POKLONITI: Ono kad maestro izađe na teren i sprda se sa suparnicima

Marca ističe kako čak 85% navijača smatra da se Real mora pojačati u siječanjskom prijelaznom roku, a u anketi su navijači odali veliko priznanje Luki Modriću. Naime, čitatelji Marce su u anketi upitani da ocijene igre igrača aktualne Realove momčadi.

Isco i kapetan Vatrenih Luka Modrić su uvjerljivo najbolje ocijenjeni igrači Reala prema glasovima navijača. Čak 54% navijača smatra ocijenjuju Iscovu igru u jesenskom dijelu sezone ‘izvrsnom’, dok je Luku Modrića ‘izvrsnim’ ocijenilo nešto manje, 48% navijača…

Uz spomenuto, Hrvat predvodi svoje suigrače u “čitanju igre na travnjaku”. Očekivano, nogometni pratitelji i navijači Reala igru Karima Benzeme okaraktirizirali su užasnom. Točnije, to misli čak 84% glasača. Igru Cristiana Ronalda ove sezone je primjerice 25% navijača ocijenilo ‘užasnom’, dok je Gareth Bale ‘osvojio’ 51% glasova.


Povratak na Net.hr