U SASTAVU I JEDAN FRANCUZ

ŠPANJOLCI I ENGLEZI CRVENE SE OD SRAMA: Marca objavila najgoru momčad Eura u Francuskoj

Španjolski sportski dnevnik Marca objavio je najgoru momčad netom završenog Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

U sastavu najgorih 11 Eura koji je u nedjelju završio u Francuskoj najviše je Engleza i Španjolaca, po trojica, a zanimljivo mjesto u momčadi je dobio i jedan Francuz premda su ‘Tricolori’ stigli do finala u kojem su izgubili od Portugala. Mjesto na vratima dobila je ‘jedinica’ engleske vrste i Manchester Cityja Joe Hart.

U zadnjoj liniji čak trojica Španjolaca

U zadnjoj liniji su trojica Španjolaca Jordi Alaba, Sergio Ramos i Juanfran. Vezu čine Englez Raheem Sterling, Francuz Paul Pogba, Turčin Arda Turan, te Nijemac Thomas Muller. Najgorom trojicom napadača Eura proglašeni su švedski majstor Zlatan Ibrahimović, napadač poljske vrste i Bayerna Robert Lewandowski, te napadač Tottenhama i engleske vrste Harry Kane.

Ibrahimović, Lewandowski i Kane su prošle sezone zabili ukupno čak 118 golova, ali na EP-u samo jedan gol i to Lewandowski u četvrtfinalu protiv Poljske.


NAJGORIH 11 EP-a (3-4-3): Hart (Eng) – Alaba (Špa), Ramos (Špa), Juanfran (Špa) – Sterling (Eng), Pogba (Fra), Arda Turan (Tur), Muller (Njem) – Ibrahimović (Šve), Lewandowski (Polj), Kane (Eng)

Povratak na Net.hr