ŽELITE S TRIBINA PRATITI POVIJESNO FINALE? HNS / objavio važne informacije za sve hrvatske navijače

Image
Foto: PIXSELL

Iz Saveza kažu kako su FIFA-i poslali zahtjev za odobrenjem dodatnog kontingenta ulaznica za finalni sraz i sada čekaju njihov odgovor.

12.7.2018.
12:41
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon nevjerojatne utakmice u Moskvi preskočila Englesku i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva. Jasno, navijači su istog trenutka zasuli HNS pitanjima o ulaznicama za još jednu povijesnu utakmicu, a tijekom jutra su se oglasili iz Saveza. Kažu kako su FIFA-i poslali zahtjev za odobrenjem dodatnog kontingenta ulaznica za finalni sraz i sada čekanju njihov odgovor.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima na fenomenalnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, kao i na svim čestitkama pristiglima u Savez.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a.

Istovremeno, zahvaljujemo svima na upitima poslanima na e-mail. Zbog iznimno velikog broja upita, Savez neće pojedinačno odgovarati na upite već će sa svim navijačima komunicirati ovim putem, zajedničkom objavom za sve zainteresirane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, naglašavamo kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo