PERUANCI DOBILI NAJBOLJE MOGUĆE POJAČANJE ZA SP: / FIFA smanjila kaznu kapetanu pozitivnom na kokain

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Odlična vijest za peruansku nogometnu reprezentaciju stiže iz FIFA-e

21.12.2017.
8:48
AFP
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) prepolovila je kaznu kapetanu peruanske reprezentacije Paolu Guerreru (33) na šest mjeseci, što znači da napadač Flamenga može nastupiti na svjetskom prvenstvu u Rusiji. Guerrero je prvotno suspendiran na godinu dana jer je pao na dopinškom testu nakon utakmice s Argentinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 6. listopada, no FIFA mu je sada smanjila kaznu. Peruanski kapetan je bio pozitivan na kokain.

Narušen mu ugled

"Ljutit sam, ne mogu vjerovati kakva mi je nepravda nanesena. Narušen mi je ugled na privatnom i sportskom planu. Nikad u životu nisam uzeo drogu, a u Peruu je čaj od koke popularan i to se može svugdje popiti, pa i u hotelu gdje smo odsjeli. Šalice i čaj su svima bile dostupne, pa je vjerovatno i moja šalica imala u sebi čaja od kokaina. Pio sam crni čaj s limunom, nisam lud da uzimam bilo kakav kokain," branio se peruanski napadač dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji odvjetnici i ja smo iznijeli sve dokaze u moju korist."

FIFA je djelomično usvojila njegu žalbu i Guerrero će 3. svibnja iduće godine ponovo moći igrati. Peru će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u skupini C zajedno s Francuskom, Danskom i Australijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo