OTKRIVENO KAKO JE CLINT EASTWOOD DOŠAO DO HRVATSKOG DRESA: / Sredio mu ga je Kerumov rođak, a evo i zašto

Image
Foto: AFP

Otkriveno je ime čovjeka koji je u Rusiju došao po dres za Clinta Eastwooda

7.7.2018.
10:01
AFP
VOYO logo

Među veselim navijačima hrvatske nogometne reprezentacije na tribinama stadiona u Nižnjem Novgorodu, na utakmici kojom je hrvatska izabrana vrsta izborila plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, nalazio se i jedan američki navijač. Od njega su vrijedne informacije izvukli novinari Večernjeg lista.

Tony Kerum (68), Hrvat rodom iz Radunića, nedaleko Splita, vlasnik je jednoga od najpoznatijih holivudskih catteringa Tony’s Food Service i bliski prijatelj slavnoga glumca, piše Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio zašto Prljavi Harry želi dres

Za Večernji je otkrio odakle Clintu Eastwoodu želja za hrvatskim dresom.

"Clint u svojoj ekipi na snimanju filma The Mule (Mazga) ima jednoga Argentinca koji mu je za vrijeme SP-a stalno dolazio u dresu svoje reprezentacije. Već mu se popeo na vrh glave s tim, pa me, prije negoli sam krenuo prema Rusiji, zamolio: ‘Donesi ti meni hrvatski dres!’" – priča Kerum novinaru Večernjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo surađuju

"Prvi film za kojega sam radio cattering bio je Flashdance, a s Clintom Eastwoodom radio sam barem na tridesetak filmova. Prvi je bio Vatrena lisica" istaknuo je Kerum.

Eastwoodu se sviđa Hrvatska

Na pitanje o tome kako se Eastwood drži kao sada već 88-godišnjak odgovorio je: "U izvrsnoj je formi, još uvijek ima energije za snimanjem. Što jede? Isključivo zdravu hranu, mediteransku, puno ribe, povrća... Od naših specijaliteta voli štrudle i palačinke... Clint je nekoliko puta i bio u Hrvatskoj, ondje je, na Dugom Otoku, snimao film ‘Kelly’s Hero. Jako mu se svidjela Hrvatska, osobito naše žene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznaje Željka

Na pitanje o tome poznaje li Željka Keruma odgovorio je potvrdno, našalivši se da su nekad zajedno ovce čuvali, a onda i istaknuo kako misli da je njegov rođak Željko pogriješio kad je ušao u politiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo