OSTALI KRATKIH RUKAVA: / HNS objavio vijest koja će rastužiti brojne hrvatske navijače

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Finalni dvoboj Hrvatske i Francuske na moskovskom stadionu Lužnjiki će moći pratiti samo oni koji su ulaznice osigurali u predviđenim rokovima.

13.7.2018.
16:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Ulaznice iz ograničenog dodatnog kontingenta koji je FIFA omogućila HNS-u nisu dostatne za javnu prodaju, već će biti omogućene za kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima stožera", stoji u priopćenju koje je u petak objavio Hrvatski nogometni savez na svom službenom internetskom portalu, a u kojem je obznanjeno da neće biti javne prodaje ulaznica za finale.

Finalni dvoboj Hrvatske i Francuske na moskovskom stadionu Lužnjiki tako će moći pratiti samo oni koji su ulaznice osigurali u predviđenim rokovima koje je Međunarodni nogometni savez odredio za prodaju, što je i HNS istaknuo u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podsjećamo, ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine, dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske. Hvala svim navijačima na sjajnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, a ne sumnjamo da će najbolja atmosfera biti na finalnoj utakmici protiv Francuske", stoji u priopćenju HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo