SRPSKI MEDIJI DIVE SE VATRENIMA: / 'Uspjeh Hrvatske potpuno zaslužen'; pišu i o tome kako je Hrvat oteo navijaču albansku zastavu

Image

Svi mediji su uživo prenosili polufinalnu utakmicu, a u tekstovima isiču kako je povijesni uspjeh Vatrenih itekako zaslužen.

11.7.2018.
23:01
VOYO logo

"Hrvati su napravili najveći uspjeh u povijesti i prvi put došli u borbu za najveći trofej u svijetu nogometa, a to su učinili posle preokreta jer su gubili od rane faze utakmice," piše srpski B92, ističući kako je time Dalićeva Hrvatska nadmašila slavnu generaciju 1998.

Slično ističe i Kurir, dodajući kako je "sudeći prema događanjima na terenu, uspjeh Hrvatske potpuno zaslužen" te kako je Hrvatska opet pripremila spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic je hrvatskoj pobjedi posvetio sve glavne pozicije na naslovnici, a osim teksta o utakmici prenose slavlje u Zagrebu, članak u kojem opisuju životni put Ivana Perišića, ali članak o slavlju navijača u AustrijI u kojem je jedan navijač želio slaviti uz albansku zastavu, no "hrvatski navijači su brzo reagirali"

Image
Image

Klix.ba piše dosta euforično o pobjedi Vatrenih. "Nogometna povijest je ispisana! Reprezentacija Hrvatske se plasirala u finale Svjetskog prvenstva gdje će igrati protiv Francuske!" piše portal iz BiH koji je poseban članak posvetio izborniku Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo