SJEĆATE SE SLOGANA 'SVE IZGUBILI DABOGDA': / Urnebesna montaža osvojila internet, samo jedno je preostalo protivnicima repke!

Image
Foto: Facebook

Po dobro starom običaju - internet gori

13.7.2018.
9:14
Facebook
VOYO logo

Kao što to uvijek biva kad se u svijetu dogodi nešto zvučno, a malo je toga zvučnijeg od ulaska Hrvatske u borbu za krov svijeta, internet nudi mnogo zabavnog sadržaja. Britanci još od posljednjeg sučevog zvižduka stvaraju memeove u kojima zbijaju šale na račun svoje reprezentacije, a ni u Hrvatskoj internet ne miruje.

Duhovita stranica

Facebook stranica Badbeat, Rijeci je naklonjena stranica kojoj u opisu stoji: "Superjunak i anđeo zaštitnik grada na plavom Kvarneru. Mrze ga svi foruNi, ali mu se potajice dive zbog njegove nadmoćnosti, intelekta i smisla za humor". Nerijetko se događa da spomenuta stranica zbija šale na račun hrvatske zbilje, a najviše su im na meti rivali iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve izgubili dabogda

Tako su ovaj put za temu uzeli popularni slogan "Sve izgubili dabogda" koji se nerijetko veže uz Split i Torcidu i kroz fotomontažu pretvorili ga u slogan "Barem jednu izgubili dabogda". Hrvatska je u finalu i to je jedino što preostaje protivnicima reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo