LEGENDA BARCELONE NAHVALILA HRVATSKU I PORUČILA: / 'Navijat ću za Hrvatsku, mi smo Balkan, ista krv!'

Image
Foto: AFP

Legenda Bugarske navijat će za Hrvatsku protiv Engleske

11.7.2018.
10:27
AFP
VOYO logo

"Vjerujte, srce mi je puno što je Hrvatska ovako daleko dogurala, kao da je moja Bugarska na njenom mjestu. Jednako mi je drago. Želio bih da uđe i u finale i osvoji turnir", rekao je legendarni Hristo Stoičkov za 24 sata.

Mi smo Balkan, ista krv

"Mene na zanimaju druge tri reprezentacije, mi smo Balkan, ista krv, i moramo se držati skupa. Oni su jedno, mi smo drugo, i ja od srca želim da Hrvatska osvoji naslov svjetskog prvaka. Bit će teško, ali vjerujem da možete. Imate jako dobre igrače, Rakitić igra jako dobar turnir, Modrić također, obojica su sjajni igrači. Imate i jako dobre mlade igrače poput Bradarića koji je super talent i koji će u budućnosti biti jako dobar. Mandžukić igra super naprijed, Subašić brani u životnoj formi", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema tu mala zemlja...

"Ma kakva mala zemlja, to nema veze. Bugarska je mala zemlja, pa ima zlatnu loptu i zlatnu kopačku, Hrvatska je mala zemlja, a ima zlatnu kopačku i broncu iz Francuske, Srbija je mala zemlja, a bili su klupski prvaci Europe. Nema tu mala zemlja ili ne, ili imaš srce ili ne, a mi na Balkanu svi imamo srce i znamo igrati nogomet.", ističe Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može jedan igrač pobjeđivati

"Za mene je važnija momčad nego pojedinac. Tu su 23 igrača, trener, stožer, liječnici, maseri, i ja ne gledam jednoga igrača, nego reprezentaciju. I Modrić je jako dobar, i Rakitić isto, ali zar nisu i Mandžukić, i Subašić. Ne može jedan igrač pobjeđivati, pobjeđuje momčad, kao što smo mi bili momčad '94., kao što je bila i Rumunjska, i Grci, pa i Hrvatska '98. To je to, igraš srcem za prijatelje, za obitelj, za narod, i to se osjeti, to čini razliku.", odlučno je istaknuo.

Žali za Trifonom

"Srce ga je izdalo, ali on je sad gore, na nebu i gleda na sve nas. Dobra duša, dobar prijatelj, jako mi ga je žao, ali sudbina je tako htjela. Skupa smo proveli jako puno lijepih trenutaka..., kao što sam proveo i s Hrvatima. Davor Šuker je bio veliki igrač a sad je predsjednik, Zvone Boban je sad velika faca u Fifi, Dario Šimić radi dobre stvari za hrvatski nogomet, evo i Goran Vučević je opet u Barceloni, vratio se tamo gdje je došao kao mlad igrač", zaključio je Stoičkov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo