KAKO DO FINALA? / Prvo treba proći Dance, a evo što nas čeka poslije toga

Image

Ukratko, nadajmo se da su Vatreni od 9. do 15. srpnja u Moskvi.

26.6.2018.
23:19
VOYO logo

Već i prije utakmice s Islandom, obzirom na to da su bile astronomski male šanse da Hrvatska ne bude prva u skupini, znalo se kako će Vatreni u nedjelju 1. srpnja igrati protiv Danaca. I to na poznatom terenu, u Nižnjem Novgorodu, koji Messiju i Maradoni i nije baš ostao u lijepom sjećanju. I prije kraja utakmice, Vatreni će znati tko ih, nadajmo se, čeka u četvrtfinalu.

Na domaćina ili Španjolce

Utakmica četvrtfinala igrat će se u Sočiju u subotu 7. srpnja, također od 20 sati i to protiv pobjednika dvoboja Španjolske i Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U eventualnom polufinalu Hrvatska može igrati protiv pobjednika grupa F i H, čemu su najbliži Meksiko i Njemačka, odnosno Japan, Senegal i Kolumbija. Drugoplasirani u grupama E i G također su potencijalni hrvatski protivnici, a to bi mogli biti Brazil, Švicarska ili Srbija, odnosno Engleska ili Belgija.

Puno je tu momčadi i rano je za takve kalkulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Hrvatska prođe u polufinale, utakmicu će igrati 11. srpnja u Moskvi. Ako izgube, putuju u Sankt Petersburg u borbu za treće mjesto.14. srpnja. Pobijede li, ostaju u Moskvi gdje se bore za naslov prvaka svijeta 15. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo