GOLMAN VATRENIH O PRIPREMAMA I SP-U: / Zna se koja je utakmica za Hrvatsku finale prije finala

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski nogometaši u Rovinju se pripremaju za nadolazeći SP

28.5.2018.
11:49
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo kojem će od 14. lipnja domaćin biti Rusija. Ambicije postoje, želja je velika pa bi i forma trebala biti dobra. Poslužit će Vatrenima za njeno brušenje nadolazeći pripremni susreti protiv Brazila i Senegala, dviju reprezentacija koji njeguju sličan stil igre kakvima će hrvatskoj izabranoj vrsti prijetiti Argentina te Nigerija. O Islandu, trećem suparniku iz Skupine D, više-manje se sve zna, u pitanju je reprezentacija s kojom su Vatreni dijelili kvalifikacijsku grupu za odlazak na SP.

Livakoviću je čast

Dojmove s priprema u Rovinju za službene web-stranice Hrvatskog nogometnog saveza iznio je jedan od vratara koji će u Rusiju Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Početak priprema uistinu je dobar, atmosfera je odlična i sve nam je super u Rovinju. Naravno da se osjeti razlika u kvaliteti suigrača u reprezentaciji i Dinamu, ali ne bih podcjenjivao svoje klupske suigrače. Mislim da smo naposljetku jako dobro izvukli sezonu, premda je bilo problema pri kraju. U jesenskom smo dijelu sezone stekli veliku prednost, a velika je čast ovdje u Rovinju biti jedan od dvojice igrača iz domaće lige, ponosan sam na to", veli Livaković koji zna protiv koga bi se izborniku Zlatku Daliću trebao nametnuti želi li i minutažu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nimalo lake prepreke u borbi za minutažu su mu Danijel Subašić i Lovre Kalinić.

"Danijel Subašić i Lovre Kalinić mnogo su iskusniji od mene, pogotovo Subašić koji je branio u Ligi prvaka i ne trebamo se strahovati za naše vratare. Naravno da mogu mnogo naučiti od njih, često razgovaramo i mogu me pomoći pripremiti za nastavak karijere", svjestan je Livaković poretka u kojem se nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale finala

Iznio je potom svoje viđenje susreta protiv Nigerije. U pitanju je za hrvatsku reprezentaciju otvarajuća utakmica Mundijala u kojoj mjesta za pogrešku nema.

"Malo sam se savjetovao sa Soudanijem, koji je protiv Nigerije igrao s Alžirom. Kaže da su izrazito brzi i neugodni. Nama je utakmica s Nigerijom 'finale finala', stvarno moramo dobro odraditi tu prvu utakmicu jer s pobjedom će nam sve biti lakše", poručio je Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo