'FAŠISTIČKI ISPAD REPREZENTATIVACA HRVATSKE, OVO JE NAJVEĆI SKANDAL SP-A': / Srbi o kontroverznoj poruci

Image
Foto: AFP

'Fašistički ispad reprezentativaca Hrvatske! Zaboravite Granita Xhaku i Xherdan Shaqiri, ovo je najveći skandal Mundijala u Rusiji'

8.7.2018.
12:33
AFP
VOYO logo

Jedan od heroja sinoćnje pobjede nad Rusijom, Domagoj Vida, snimio je nakon utakmice video sa svojim bivšim suigračem Ognjenom Vukojevićem. U videu su pobjedu nad Rusijom posvetili Ukrajini:

“Slava Ukrajini” viknuo je Vida u jednom dijelu videa, fraza je to koju najčešće koriste ukrajinski nacionalisti, a korištena je i kao slogan za vrijeme ukrajinske revolucije. Vida je za Dinamo Kijev igrao od 2012. do 2018. godine kad je preselio u turski Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDA I VUKOJEVIĆ POBJEDU PROSLAVILI UZ KONTROVERZNI POZDRAV: Trijumf nad Rusijom posvetili Ukrajincima

Kako srpski tabloidi posljednjih dana poprilično "divljaju" što se tiče pisanja o Vatrenima i junacima hrvatskih pobjeda poput Danijela Subašića, tako je espreso.rs nastavio u istom tonu, pa su u svom stilu izvjestili o Vidinoj i Vukojevićevoj poruci:

"Fašistički ispad reprezentativaca Hrvatske! Zaboravite Granita Xhaku i Xherdana Shaqirija, ovo je najveći skandal Mundijala u Rusiji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRPSKI MEDIJI O POBJEDI HRVATSKE: Pišu o kraju ruske bajke, hvale Rakitića, ali opet pišu da je Srbin najzaslužniji za pobjedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo