ĐOKOVIĆU STIGLA PODRŠKA IZ TABORA VATRENIH: / 'Noletu kapa do poda! Želim da oboje slavimo u nedjelju'

Image

Prije nekoliko dana je Đoković rekao kako se nada da će Hrvatska postati prvak svijeta.

13.7.2018.
18:14
VOYO logo

Nekad najbolji tenisač svijeta NovakĐoković u više je navrata izjavio da, nakon što je sa SP-a ispala Srbija, u nastavku turnira navija za hrvatske nogometaše. Za podršku srpskog tenisača (kojega u trenutku pisanja ovog teksta očekuje meč polufinala Wimbledona protiv RafaelaNadala) čuli su i u taboru Vatrenih pa su Noletu odlučili uzvratiti istom mjerom.

"Noletu kapa do poda, on je veliki sportaš, a još veća osoba. Ja navijam za njega na Wimbledonu, želim da oboje slavimo u nedjelju", poručio je Ivan Rakitić na konferenciji za novinare u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nekoliko dana je Đoković rekao kako se nada da će Hrvatska postati prvak svijeta nakon čega je tenisač u svojoj domovini vrlo brzo od junaka postao izdajnik. No, Nole se nije time previše zamarao.

"Sport priča univerzalni jezik, briše granice među ljudima, nadilazi razlike u vjeri, rasi, nacionalnosti, i to je ono što privlači ljude sportu. Zato ljudi svih generacija, a naročito mladi, gledaju na sportaše kao svoje idole, jer oni prolaze kroz iskušenja, žrtvuju se, i kroz sport ilustriraju životnu borbu", poručio je tada Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo