BOLESNI TABAREZ SLOMIO SRCA NOVINARA TUŽNOM IZJAVOM NAKON UTAKMICE: / 'Naš san je danas završio'

Image
Foto: AFP

Velika pobjeda Francuske nad Urugvajem

6.7.2018.
19:51
AFP
VOYO logo

Nakon pobjede Francuske nad Urugvajem izbornici dviju reprezentacija izašli su pred novinare i prokomentirali ono što se događalo na terenu.

"Već protiv Argentine smo napravili nešto veliko, a danas smo još pojačali razinu svoje igre. Na raspolaganju imam dobru momčad koja ima još prostora za napredak jer je ponekad vidljiv nedostatak iskustva. Jako sam ponosan na ovu skupinu igrača. Samim ulaskom u polufinale napravili smo nešto veliko i ovo za Francusku nije propalo Svjetsko prvenstvo, a trenutačno nemamo ni ozlijeđenih niti kartoniranih igrača. Vidjet ćemo što će se dogoditi za četiri dana"., rekao je zadovoljni Deschamps.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužni Tabarez

Urugvajski izbornik Tabarez bio je utučen, ali ponosan:

"Protivnik je bio bolji i ja mu čestitam. Moji igrači su se trudili, ali Francuska je jako dobro kontrolirala utakmicu, a kada je povela sa 2-0 njezina je prednost bila prevelika. Svaki je poraz bolan, ali moramo znati da su se mnoge reprezentacije oprostile od ovog natjecanja i prije nas. Naš san je danas završio, ali uskoro će započeti nove kvalifikacije za sljedeće Svjetsko prvenstvo"., zaključio je mirno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo