SOUTHAMPTON OSTAJE U PREMIERSHIPU: / Swansea i Huddersfield Town u borbi za ostanak

Image
Foto: AFP

Southampton praktički osigurao ostanak u elitnom društvu

8.5.2018.
23:05
AFP
VOYO logo

U odgođenom susretu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva, okršaju koji je odlučivao o putnicima u niži rang natjecanja, Southampton je na gostovanju pobijedio Swansea City 1-0 i dohvatio bodove spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NIKOLA VLAŠIĆ OTVORIO DUŠU: Malo korišteni Evertonov hrvatski nogometaš secirao sezonu u kojoj je veći dio proveo daleko od terena

Pogodak odluke zabio je Manolo Gabbiadini u 72. minuti. Pucao je Charlie Austin, Lukasz Fabianski je obranio, a Gabbiadini pospremio odbijanac. Bio je to čak peti Austinov udarac u okvir suparničkog gola, a svih pet udaraca je zaustavio Fabianski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Southampton je praktički osigurao ostanak u elitnom društvu, ali i gurnuo WBA u niži rang natjecanja. Još ranije je ispao Stoke City, a posljednji putnik u 'Championship bit će Swansea City, Huddersfield Town ili Southampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huddersfield će se spasiti ukoliko u srijedu u odgođenom susretu 35. kola u Londonu osvoji barem bod protiv Chelsea. U slučaju poraza odluka pada u zadnjem kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči posljednjih 90 minuta Southampton je u najboljoj poziciji. Ima tri boda više od Swansea Cityja, ali i devet golova bolju razliku pogodaka. Huddersfield, također ima tri boda više od Swansea, ali lošiju razliku pogodaka, a u zadnjem kolu ga očekuje Arsenal. Swansea City će u zadnjem kolu ugostiti otpisani Stoke City, dok će Southampton igrati kod kuće protiv prvaka Manchester Cityja.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo