SOUDANI ŽELI OTIĆI U ENGLESKU, DINAMO GA NE PUŠTA: / 'Dug je prijelazni rok, ima vremena...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Soudani je izrazio želju da Dinamo prihvati ponudu engleskog drugoligaša.

22.1.2018.
17:04
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Napadač Dinama El Arabi Hilal Soudani u Dinamu je od 2013., uvijek je isticao kako je zadovoljan u klubu, ali sada se pojavila ponuda za transfer o kojoj je 30-godišnji Alžirac oduvijek sanjao.

Modri su krenuli s pripremama za nastavak sezone, a za Soudanija je stigla primamljiva ponuda iz Nottingham Foresta. Iz zagrebačkog kluba brzo je stigla odbijenica što je rastužilo ljevonogog golgetera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam jako tužan... Ali sam malo tužan... Iz razloga što je moj san bio igrati u Engleskoj. O tome sam sanjao od malih nogu otkako sam se počeo baviti nogometom. Sad sam bio nadomak ostvarenja sna, ali nisam ga dosanjao. Međutim, moram respektirati klupsku odluku. Dinamo me ne želi pustiti, i to je to. Ovaj klub mnogo mi je pružio, isto kao i ja njemu, doživljavam ga emotivno, na neki način Dinamo je moja obitelj. Zato se ne mogu ljutiti, ali naravno da sam malo tužan što se nisam otisnuo na Otok", rekao je Soudani u razgovoru za Sportske novosti.

SOUDANI PROGLAŠEN IGRAČEM GODINE: ‘Dinamo je prošle sezone ostao i bez prvenstva i bez kupa, barem sam ja osvojio nešto’

"Ja sam igrač Dinama, imam dugogodišnji ugovor. Međutim, normalno, kad stigne dobra ponuda, a ova je zaista bila dobra, moraš razmišljati o njoj. Jer ja sam u specifičnoj situaciji. Nemam 20 godina, imam ih 30... Tako da sam, eto, u tim godinama imao veliku priliku ostvariti ono što sam najviše želio, igrati na engleskim travnjacima. Tko zna hoće li više ikad stići ponuda iz Engleske s obzirom na moje godine", dodao je Soudani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dug je prijelazni rok. Ima vremena"

Iako je Dinamo odlučan da ga neće pustiti, Alžirac nije potpuno izgubio nadu.

"Ne znam... Dug je prijelazni rok. Ima vremena... No ponavljam, igrač sam Dinama, to je moj klub. Fokusiran sam na treninge, na utakmice. Ali tko zna, možda ipak do kraja prijelaznog roka ostvarim svoj san, možda se u klubu predomisle", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo