Dinamova zvijezda ispalila vic koji će vas dobro nasmijati

'Stvarno smo se trudili, nismo se predavali do zadnje sekunde i publika je to vidjela.

7.10.2013.
17:39
VOYO logo

Dinamo je Alžirčevim golom u nadoknadi srušio Rijeku i mladi napadač misli kako će sada sve biti lakše i ljepše u Maksimirskoj 128. Tako bi i vjerojatno bilo u nekoj normalnoj sredini, ovako djeluje kao odlična šala. Očito napadač baš i ne zna Dinamove muke s navijačima.

"Trebala nam je ova pobjeda, zaslužili smo je i s pravom smo se veselili nakon što smo je ostvarili. Stvarno smo bili puno bolji, dominirali cijelu utakmicu i nismo gubili vjeru u sebe čak niti kada je njihov golman "povadio" sve živo. Napadali smo, imali puno lijepih prilika i na koncu nam se isplatilo", smatra Soudani koji je konačno zabio. Zabio je i u ranijim utakmicama (Zadar, Ludogorec), ali suci su poništili te golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš... Prvo su mi u Zadru bez razloga poništili gol, onda i prije par dana u Bugarskoj također tako da je stvarno došlo vrijeme da mi neki gol zapravo i priznaju (smijeh, nap.a.). Ispada da moram zabiti tri gola da mi priznaju jedan, ali nije uopće bitno tko zabija dok mi pobjeđujemo", ispričao je Soudani kroz smijeh za službenu stranicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo