hnl

Dinamova zvijezda ispalila vic koji će vas dobro nasmijati

‘Stvarno smo se trudili, nismo se predavali do zadnje sekunde i publika je to vidjela. Nije bilo onoliko ljudi kao na prijašnjim utakmicama, no siguran sam da ćemo dobrim igrama i vratiti navijače’, poruka je Dinamovog napadača Halila Soudanija.

Dinamo je Alžirčevim golom u nadoknadi srušio Rijeku i mladi napadač misli kako će sada sve biti lakše i ljepše u Maksimirskoj 128. Tako bi i vjerojatno bilo u nekoj normalnoj sredini, ovako djeluje kao odlična šala. Očito napadač baš i ne zna Dinamove muke s navijačima.

“Trebala nam je ova pobjeda, zaslužili smo je i s pravom smo se veselili nakon što smo je ostvarili. Stvarno smo bili puno bolji, dominirali cijelu utakmicu i nismo gubili vjeru u sebe čak niti kada je njihov golman “povadio” sve živo. Napadali smo, imali puno lijepih prilika i na koncu nam se isplatilo”, smatra Soudani koji je konačno zabio. Zabio je i u ranijim utakmicama (Zadar, Ludogorec), ali suci su poništili te golove.

“Baš… Prvo su mi u Zadru bez razloga poništili gol, onda i prije par dana u Bugarskoj također tako da je stvarno došlo vrijeme da mi neki gol zapravo i priznaju (smijeh, nap.a.). Ispada da moram zabiti tri gola da mi priznaju jedan, ali nije uopće bitno tko zabija dok mi pobjeđujemo”, ispričao je Soudani kroz smijeh za službenu stranicu Dinama.

Povratak na Net.hr